שלום דוקטור, אשמח לתשובה בן 19.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/06/2023 | 10:53 | מאת: לביא

שלום דוקטור, לאחרונה ראיתי שיש צעירים שמתמוטטים אל מותם במהלך פעילות ספורטיבית. בגלל שהם צעירים בני 20 ובגלל שהם "בריאים" ואקטיביים זה לא היה צפוי. אני בן 19 ואני מאוד מעוניין בלעשות ספורט כי בחיים שלי לא הייתי אקטיבי מבחינה ספורטיבית בגלל בעיה אורטופדית (היא עדיין קיימת) אבל ארצה להתחיל לנסות לעשות ספורט למרות כמה שניתן, איך אוכל "להרגיע" את עצמי ואיזה בדיקות אתה ממליץ לי לעשות בשביל שישללו אירוע שכזה. תודה יום נהדר.

27/06/2023 | 13:15 | מאת: לביא

שכחתי לציין שאני סובל מפעימות מוקדמות על חדריות 2500 מרובים (3%) מהפעימות מהבדיקת הולטר האחרונה ,עשיתי בעקבות זה אקולב במנוחה שיצא תקין ואק״ג

אם עשית אקו והוא תקין ואם תרשים האק"ג שלך תקין - תוכל להתחיל פעילות בלי בעיה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים