שאלה לגבי כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/06/2023 | 22:24 | מאת: שמעון

שלום דוקטור, תודה על המענה. רציתי לדעת ולהבין בהמשך לשאלתי לגבי הכולסטרול בבדיקות החוזרות, הכולסטרול הכללי 195 (ערך רצוי קטן מ 200) הכולסטרול LDL היה 106 (הערך הרצוי קטן מ100) הכולסטרול non-hdl היה 155 (הערך הרצוי 35 עד 150) רופא המשפחה נתן לי כדור ליטורבה 10 mg התחלתי טיפול כבר חודש ימים. ראיתי שהמלצתך לעשות דופלר עורקי צוואר, השאלה אם זה בסדר שהתחלתי את הטיפול בליטורבה לפני שעשיתי דופלר עורקי צוואר? שואל היות והכולסטרול אצלי גבולי לנורמה. מה המלצתך כעת? 1.להמשיך טיפול כרגיל ולעשות במקביל דופלר עורקי צוואר? 2.במידה ודופלר עורקי צוואר יצא תקין להפסיק טיפול בליטורבה? תודה רבה דוקטור.

לעשות דופלר עורקי צוואר להמשיך ליטורבה אחרי הדופלר לשקול שוב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים