קפה קפאין והלב באותו רגע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/06/2023 | 03:33 | מאת: משה

שלום רב לך רב תודות על התשובה מראש יוצא לי לעיתים רחוקות לשתות קפה שחור הרבה פעמים והכל בסדר ואין כלום פעם אחרונה שתיתי קפה במינון לא גדול ממש הרגשתי את דופק הלב פלפיטציות הדופק גם האיץ פתאום מ78 בערך ל102 הרגשתי לחץ בראש הרגשתי כאילו הלב יוצא מהמקום לחץ בלב פעימות מוקדמות כאילו הלב קופץ ממש חשתי בדופק ועוד מלא תסמינים בלב בערך שעתיים רצוף מה יש בקפה קפאין שיכול לגרום לתופעה הזאת ? והאם לדעתך הסיבה לדברים שחשתי קשורים בקפה קפאין זה יכול לגרום לכל הדברים שציינתי כאן ? והאם זה מסוכן ? זה היה ממש מלחיץ... לא ידעתי מה לעשות באותם רגעים.. בכלל במצב כזה מה ניתן לעשות שיש תתחושות האלו ? יכול ליהות שהקפאין קפה גרם להפרעות קצב בלב באותו רגע ? שוב תודה לך דן אליאן איזה כייף שיש אנשים אם לב טוב כמו שלך !

קפאין בהחלט יכול לגרום לכל מה שתארת ההרגשה לא נעימה אבל אין כאן משהו מסוכן אפשר להסתדר גם בלי קפאין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים