מיחושים וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2023 | 20:18 | מאת: Moshe

היי אני סובל מכאבים חוזרים ונשנים באזור החזה לעיתים כאב חד ומפלח לעיתים דקירות שבא והולך קורה לרוב במנוחה בשכיבה אף לפעמים יש הרגשה של לחץ בחזה כמין סחיטה כזאת לאחרונה החמרה בכאבים ואף כאב גב באמצע כמובן שביצעתי את כל הבדיקות האפשריות מעשן דופק מנוחה - 77 - 80 דופק מאמץ - 150-160 אקג - תקין מלבד rbbb אקו לב -תקין ארגומטריה - תקינה קרטינין - 93 קולנסקופיה - תקינה מלבד ושת מעט אריתמי אורטופד כרגע שלח לצילום עמוד שדרה השאלה שלי ממה יכולים לנבוע הכאבים אופי הכאב מראה על בעיה לבבית מה שלא עולה בקנה מידה עם הבדיקות אובד עצות ואינני יודע מה לעשות

אופי הכאב ממש לא מראה על בעיה לבבית והוא יותר ממתאים לבדיקות הכאב נשמע כמו כאב ממקור בית החזה כאב הקרוי מוסקולוסקלטלי - שריר עצב סחוס או עצם. ממש לא לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים