ארטמיה לב- התייעצות.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/01/2023 | 12:26 | מאת: אלינה

שלום, בת 25, אחרי כמה ימים שהיה לי דופק גבוה, סחורחורות, בחילות, כאבים בחזה וקשיי נשימה נשלחתי לאיבחון של בדיקות לב. אקו לב- תקין לחלוטין בדיקת מאמץ- תקין הולטר לב- נמצא מעט ארטמיה, פעמיים ביממה. הרופא אומר לי שזה פסיכולוגי ושלח אותי לרופא קרדיולוג שהוא תור לא קרוב. לכן רציתי להתייעץ, אני כל הזמן מרגישה כאבים בחזה גם בימין וגם בשמאל, אחרי שאני מרימה משהו כבד קצת אני מרגישה לאורך היום כאבים וחולשה והרבה פעמים נחלשת לי יד שמאל או מרגישה בה נימול. בנוסף, מאז המקרה נהייתה לי רגישות לאלכוהול (מתחילים לי כתמים אדומים בכל הפנים). המצב נמשך כבר למעלה מחודשיים ואני כבר אובדת עצות כי זה בא וחוזר... לוקחת כבר כמה חודשים גלולות יאז וכדורים נגד כולוסטרול ATOZET בגלל כולוסטרול גבוה. תודה.

אז מה את שואלת ? מכל כל מה שתארת שום דבר לא נשמע קשור לבעיה לבבית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים