עייפות וחולשה לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/10/2022 | 17:06 | מאת: שי

היי דוקטור, היום אחה''צ במהלך העברת ציוד כבד יחסית במשך זמן ממושך יחסית התחלתי להרגיש עייפות נורא חזקה סחרחורות ובחילה, הורדתי קצת קצת עומס ועדיין כלל התחושות המשיכו וגם תחושה של רצון לעשות קקי. לאחר סיום כלל הדברים הרגשה כללית ממש רעה קושי לעמוד על הרגליים פשוט רצון לשכב ולישון. היו כמה פעמים שהייתה תחושה של תרום עילפון עם דופק שהרגיש לי שעולה. לאחר כמה שעות הרגשתי עדיין תשוש קצת מתאושש לאט לאט אבל עם כאב ראש כרגע. בן 31 בריא בדכ ברקע דופק יחסית נמוך ביום יום 45-55 ולעיתים יורד מתחת ל40, עשיתי לפני כשנתיים בדיקת מאמץ שהייתה תקינה ולפני 3 שנים ct לב תקין אקו לב תקין. הייתכן התחושה שלי זה מרקע לבבי? אולי התאמצתי יותר מידי? אולי התיישבתי קצת?

29/10/2022 | 17:49 | מאת: שי

כמו כן במהלך נסיונות לאכול כי חשבתי אולי זה יעזור לי להתאושש נתתי כמה ביסים והרגשתי שאם אני ממשיך פשוט יקיא פשוט לא הצלחתי לאכול :/

לא נשמע מרקע לבבי לא יודע אם התיישבת כמו שכתבת אבל אולי התיבשת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים