שאלה בנושא כאבי חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/10/2022 | 16:53 | מאת: מנשה

בן 31 מעשן לפני כ3 שנים ארוע של היפרוונטלציה בבדיקת אקג התגלה ממצא של rbbb מאז כאבים באזור החזה שבאים והולכים בזמנו נערך בדיקות כמו אקו לב אקג ארגומטריה נערך גם הולטר לב נמצא אולי פעימה או שנים מוקדמת נאמר לי שהכל תקין לאחרונה שיעול עם ליחה לבנה הרגשה של קוצר נשימה לא במהלך כל היום קורה פתאום שוב כאבים חוזרים בחזה לעיתים נורא חזקים לעיתים כאב חד וחזק שמפלח את מרכז החזה ודופק מהיר וחרדה קשה במהלך מאמץ או לאחריו הכאב הוא בדרך כלל קצר נשאר מועקה אבל אין החמרה בכאב ביצעתי אקג אקו לב שיצאו תקינים שאלתי היא מה זה יכול להיות ?

29/10/2022 | 17:07 | מאת: מנשה

בהמשך לשאלה לעיל אני אמור לעבר בדקית ארגומוטריה בשבוע הבא ואני נורא חושש שעקב המאמץ הכאב יחזור מה אפשר לעשות בנושא הזה ?

חרדה ???

אין שום חשש לעשות את הארגומטריה הכאב לא נשמע קשור ללב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים