שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/05/2009 | 18:24 | מאת: עדן

בהמשך לבעייה שתיארתי לפני מס ימים (התקפי דופק מהיר עד 200 פעם במס חודשים), היתי רוצה לדעת, מכיוון שכרגע ביצעתי רק הולטר עד אשר אלך לקרדיולוגית לקבל בדיקות נוספות שבוע הבא, האם תוצאות טובות בבדיקות אחרות, כגון לחץ דם ובדיקות דם מהוות גם אינדיקצייה אם לאדם יכולה להיות בעיה לבבית? ז"א, במקרה שלי לחץ דם תמיד תקין, ובדיקות דם תקינות גם כן, כולסטרול : TOTAL: 140 HDL :72 LDL : 54 כך שהכוסטלרול ה"טוב" שלי אפילו גבוה מהרגיל קצת. הדבר היחיד שחריג בבדיקות דם אצלי זו רמת בילוריבין גבוה, בסביבות 2, אך לאחר בדיקות כבד תקינות וכו נאמר לי שזו תסמונת גילברט. מה גם שלפי מידע שקראתי בילירובין גבוה לא קשור לביות לב..אם כבר הוא מועיל בהגנה כי הוא אנטי אוקסידנט. בכל מקרה שאלתי היא אם אפשר קצת להתעודד מהתוצאות הנ"ל, או שאין קשר בינהן לבין בעיות/מחלות לב?

06/05/2009 | 18:26 | מאת: עדן

תוצאות טריגיצילידים 69. (רק מוסיפה..:ם ).

06/05/2009 | 19:41 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום עדן, רמות שומני הדם שלך מצויינות. תסמונת ג'ילברט, אם יש לה בכלל קשר למחלות לב, היא אכן מגינה. לכן מהבחינות האלה - אפשר להיות שקט. לכל אלה אין קשר עם אירועים של הפרעות קצב, ואלה מחייבים הערכה בנפרד.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים