קלונקס לב והגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/07/2022 | 03:51 | מאת: משה

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 כבר שלוש שנים. התחלתי ליטול עקב קצב לב מהיר שהיה לי וכאבים באיזור הלב ועוד תסמינים אחרים שלא קשורים ללב, עשיתי בירור מקיף בזמנו והסתבר שזה על רקע חרדות לאחר שנשללו בעיות פיזיות. אני יודע שהכדורים האלו הם לטווח קצר ולא לטווח ארוך ושהם מאוד ממכרים ואם הרבה תופעות לוואי, כעת אני בירידה מהם כבר תקופה עד הפסקתם לחלוטין שאלתי אליך כרופא ובכלל כמי שמכיר תרופות בכלל ורפואה בפרט. האם אפשר לרדת מהכדורים האלו או שבגלל שאני לוקח אותם שנים אז אי אפשר כי המוח התרגל ? וכל התופעות לוואי שיש לי כעת במהלך הירידה הם יפסקו ? ואם כן אז מתי ? יש לי נימול בראש בכפות הידיים והרגליים קשיי נשימה קצב לב מהיר כאבים באיזור הלב לפעמים חוסר יציבות חוסר מצב רוח ועוד מלא תופעות לוואי אחרות מה דעתך ? אפשר לרדת מהתרופה הזאת ממה שאתה יודע מכיר ?

22/07/2022 | 04:04 | מאת: משה

שלום שוב אני אוסיף ואציין שכיום אין לי חרדות. מה שאני חש זה נטו תופעות לוואי כנראה עקב שימוש ממושך של התרופה. וכעת בגלל שאני יורד ממנה אז אני חש את התסמינים האלו. הכדורים נרשמו על ידי רופא משפחה. ממש קשה לרדת מהתרופה הזאת המון תופעות לוואי. יש מה לעשות ? שמעת על מקרים שאנשים הצליחו לרדת מתרופות כאלו או דומות לאלו לאחר שימוש ממושך ? למה יש כל כך הרבה תופעות לוואי כתוצאה מלקיחת תרופה כזאת ? אציין שאני גם עושה הרבה פעילות גופנית ריצות המון. אשמח לתשובות לכל השאלות תודה רבה לך מראש

להזכירך פה זה פורום קרדיולוגיה וקלונקס וחרדות הם לא קרדיאליות בכל זאת מנסיוני אפשר בהחלט להפסיק קלונקס

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים