מאמץ ללב אופניים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/07/2022 | 15:34 | מאת: משה

שלום תמיד כייף ללמוד ממך דן אליאן תודה על הנתינה האם מירוץ האופניים הטור דה פראנס נחשב לספורט הכי קשה בעולם מבחינת מאמץ ללב בפרט ולגוף בכלל ? מכל ענפי הספורט שיש ? או שיש ספורט יותר קשה מזה ? כמה כושר גופני צריך לזה מבחינת הלב ועוד לרוכב בטור דה פראנס ? ואתה בכללי כרופא לב רואה ספורט ? כדורגל כדורסל אופניים אתלטיקה ועוד ענפי ספורט אחרים ?

אתחיל מהסוף - אני רואה הרבה ספורט כדורגל כדורסל וטניס, עושה הרבה ספורט - ריצה. והטור דה פרנס ספורט מאד קשה .מאד. לרוכבים כושר גופני מדהים. יש עוד תחרויות ספורט מאד קשות כמו איש הברזל ועוד...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים