מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/05/2022 | 12:39 | מאת: שמואל כהן

גיל 56מספר בעיות רפואיות בציתי מי פוי לב זה מה שנכתב בפינוח פוסטרובזלי פגם מילוי קטן LCX פוסטרולטרלי פגם מילוי קטן TOTAL PERUSUON DEFECT TPD STRESS6 אוטמים בתפוצות עורקים LCX לסיכום כתוב הממצאים על אוטם קטן בתפוצה של הLCX לחץ דם 176.94 במנוחה 180.95 במעמץ דופק 111 הסטוריה לבבית PCI LAD DIST 70 90 בתהריך 2021 ב2020 עברתי גם צינתור מוחי תיפולי בגלל מיפרצת מוחית דקטור מה אוטם קטן בתפוצה של LCX עם הבדיקה תקינה תודה דקטור

יש במיפוי עדות לאוטם קטן בחדר שמאל בטריטוריה של עורק שנקרע העורק העוקף. תקין זה לא אבל גם לא משהו דרמטי. אוטם קטן.

15/05/2022 | 12:45 | מאת: שמואל כהן

תודה דקטור יש צורך בצינתור חוזר צינתור אבחנתי

כמו שכתבתי הממצא לא מצריך צינתור אבחנתי חוזר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים