כולסטרול גבוה וטרגלצירידים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/05/2021 | 17:10 | מאת: יובל

שלום דוקטור, LDL 146 HDL 49 טריגליצרידים 189 TOTAL 232 אני בן 38 במשקל 90 ק"ג , גובה 180 ס"מ, האם עם ערכים כאלה הייתה ממליץ להתחיל לקחת סטטינים או תרופות להורדת כולסטרול? בכללי עושה פעילות גופנית 4-5 פעמים בשבוע, הליכות, חדר כושר, איגרוף ובכללי מה משפיע על רמת הטרגליצרידים , איך מורידים אותם?

טריגליצרידים בערכים כאלה מורידים בדיאטה ופעילות גופנית לגבי סטטין כן או לא צריך לעשות הערכה כללית מה הסכון שלך על סמך גורמים נוספים לפתח מחלת לב בעשרשנים הקרובות ועל פי זה להחליט כן או לא. בגדול בערכים כאלה הייתי מתחיל קודם עם דיאטה ופעילות גופנית.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים