בעיה שקצת מטרידה בזמן שינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/05/2021 | 21:00 | מאת: יעל

שלום ד"ר, בזמן האחרון יש לי רק מתוך שינה! לחץ בבית החזה וזה מעיק. כשאני ערה לא. מבחינת מיקום זה באמצע החזה ממש כשיורדים בקו ישר וושט/ קנה ומגיעים לאזור בית החזה. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לשחרר את הלחץ ?

לא ברור לי איך אפשר להרגיש משהו כשאתה ישן? האם הלחץ מעיר אותך מהשינה ? אם התופעה מטרידה כדאי לבדק מה טיבה. לשלול בעיה לבבית למשל הייתי ממליץ על בדיקת הולטר ,בבדיקה ניתן לראות אם יש שינויים במהלך הלילה שינויים סאופיניים למשל לתופעה של "ספזם" - התכווצות כלי דם שגורמת לכאב.

09/05/2021 | 19:18 | מאת: יעל

תודה. כן זה מפריע משינה. זה לא חייב לילה גם אם אשן שנ"צ. למרות שברוב הזמן ישנם רק בלילה. בקיצור זה במצב שכיבה כשאני רוצה לנוח. אולי זה גם מהריאות? פשוט תחושת לחץ. קצת הזוי.

אם זה מאד מפריע הייתי עושה בדיקת הולטר.

29/05/2021 | 21:37 | מאת: יעל

תודה. זה עדיין ממשיך.. ממש מוזר. לא יודעת אם זה ממש מפריע, לא אמות מזה, אבל זה לא נעים :) כאילו מישהו יושב לי שם כובד.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים