שינוי קל ב-st בבדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/05/2021 | 19:57 | מאת: משה

שלום אני בן 76 עשיתי בדיקת מאמץ הרופא אמר שהבדיקה תקינה.אבל ראיתי הערה שלא התייחס אליה לגבי שינוי קל ב-st "צניחות אופקיות אינפרו לטרליות בהתאוששות שחלפו אחרי 30 שניות. יש לזה חשיבות?משנה שזה בהתאוששות ולא במאמץ?ולא ראיתי הגדרה של גודל הצניחות. תודה

הכי חשוב באמת לא מצויין מה היה עומק הצניות במילימטרים.צניחות ST גם התאוששות הינם משמעותיות שוב כפוף לעומק הצניחה במילימטרים,לשיפוע וכמה זמן נמשכו הצניחות.אם הבדיקה פורשה כתקינה אני מניח שהיו צניחות קלות ולא משמעותיות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים