כאב בבית החזה קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/04/2021 | 19:17 | מאת: עינת

ערב טוב דוקטור אליאני בת 50 בימים האחרונים יש קוצר נשימה במנוחה במאמץ ובדיבור ריאות נבדקו והכל תקין כולל צילום אקג לפני יומיים תקין מהבוקר כאבים בבית החזה מעין כאב לוחץ ועמום מידי פעם כאב גם במרכז הגב מה זה אומר ? האם יתכן בעיה לבבית יש לציין כי אני בתקופה קצת לא טובה התגרשתי לפני כחודשיים לאחר 20 שנות נישוטחן האם חרדה ? האם משהו אחר ?

30/04/2021 | 20:36 | מאת: רועי

שלום לך אני אומנם לא רופא אך חושב שאוכל לתרום ממה שהיה לי חוויתי אותו הדבר בדיוק אני בגיל שלך ולאחר 10 ימים עשיתי אקג ואקו במאמץ וזה היה קשור ללב כולם חשבו שזה חרדה תבדקי ותשנרי על הבריאות שבת שלום רועי

אליאני גם יפה אבל שמי אליאן... קשה לעשות אבחנה באינטרנט מה שתארת יכול להיות חרדה יכול להיות סטרס אבל יכול גם להיות בעיה לבבית כל תופעה בטח כזו שמפריעה לך מצריכה ברור ולא להסתפק בשאלה כללית בפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים