מום בלב וסגירה בעקבות מיגרנות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/04/2021 | 21:01 | מאת: נויה

ערב טוב דוקטור בת 30 נשואה טרייה עקב מיגרנות חוזרות במשך שנים הקרדיולוגית שלי המליצה לי לברר אפשרות לסגור את המום בלב מסוג pfo האם תוכל להמליץ לי על קרדיולוג מומחה למומי לב ? האם פעולה זו כרוכה בסיכון ? תוך כמה זמן יהיה ניתן להיכנס להריון לאחר הפעולה ? לחזור לעבודה ? אנחנו נשואים טריים ומתלבטים האם כדאי לעשות את הצינור לפני או אחרי הריון מה דעתך תודה רבה

לא ממליץ על שמות בפורום בכל פעולה יש סיכון מסויים סגירת PFO איננה פעולה מסובכת או מאד מסוכנת אחרי הסגירה ניתן לחזור תוך ימים ספורים לחיים רגילים השאלה מתי סוגרים PFO ביחוד אם מתוכנן הריון הינה מורכבת ומקומה בפגישה עם מי שמבצע את הפעולה , לא כאן. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים