אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/04/2021 | 16:21 | מאת: מאור

שלום, לאחר חשד להחמרת אי ספיקת לב דיאסטולית שגרמה לירידה בתפקוד חדר ימין - בצקות ברגליים וגודש ורידי צוואר הופנינו לאקו לב. נאמר לנו להתחיל פוסיד ורק אחר כך לעשות את הבדיקה, כדי לראות את ההשפעה. שאלתי היא איך נדע אם אפשר להפסיק את הפוסיד? לפי הבצקות אם הן חוזרות אם מפסיקים? שכן אם באקו לב חדר ימין כבר יתפקד טוב כביכול לא צריך את הפוסיד. כי אם האקו עכשיו אחרי נטילת הפוסיד יראה שהמצב בחדר

פוסיד מוציא נוזלים אבל ממש לא משפר את תפקוד החדר הימני. הפסקת או התחלת טיפול לא נעשים באינטרנט אלא בבדיקה של החולה, בהסתכלות על האקו ועל הרקע הרפואי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים