טרופונין גבוה ו-סי פי קיי גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/04/2021 | 18:39 | מאת: זוהר

שלום תודה לתגובתך האם לא צריך לטפל בטרופונין גבוה ו-סי פםי קיי גבוה כי ה=א,ק,ג תקין ? תודה

לטפל ? ממש לא. לא מטפלים בתוצאת מעבדה. מטפלים ,אם צריך, בסיבה

13/04/2021 | 13:34 | מאת: זוהר

תודה לתשובתך ,אך עדיין לא ברור אם הטרופונין היה גבוה ו-סי פי קיי גבוה שכתבת לא תקין ,,בבית החולים נתנו כדור אספירין וזריקות לבטן וכדורים כשהתקבלה התוצאה ,אם ה-א,ק,ג היה תקין מדוע קיבלתי טיפול זה ומדוע לא קיבלתי תשובה מה היה ולמה מדדים אלו עלו ?כי כל רופא שסיפרתי ענה שטרופונין לא עולה סתם ,וכמו שכתבת היה צריך לטפל בסיבה ,,ושאלתי העיקרית מה הסיבה לעליית טרופונין בפעם השניה שזה קרה?

שאלה טובה שבטח אין לה כאן תשובה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים