בעיות לב וטרופונין גבוה בפעם השניה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/04/2021 | 18:26 | מאת: זוהר

שלום ,האם טרופונין גבוה CPK גבוה א,ק,ג תקין ,אומר שהכל תקין ? הטיפול שניתן מחשש לאוטם כדור מציצה ,זריקה לבטן וכדור לבליעה ,הקרדיולוד אמר שלא צריך צינטור ,,יש לציין שאותו סיפור קרה לפני כ-חמש שנים ואז עשו צינטור והיה תקין ובאקו היה מסתם מיטראלי שמאלי במצב בינוני ,הגעתי לבדיקות אלו כי במאמץ הלב דפק בחוזקה ,מה עלי לעשות בהמשך? תודה לתשובתך

טרופונין גבוה בהחלט לא תקין גם CPK גבוה איננו תקין אז מה השאלה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים