סימבססטינים - ותוצאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/04/2021 | 16:06 | מאת: יעקב

ד"ר שלום בן 54 מזה כ20 שנה שותה כל ערב 10 מ"ל סימבססטין טבע תוצאות עד לפני שנה וחצי - כולסטרול טוטאל 190 רע- 115 טוב-54 נון כולסטרול 135 טרגילצירידים 97 היום ניגשתי לבדיקה כולסטרול טוטאל 238 רע 160 טוב 52 נון כולסטרול 187 טרגילצירידים 133 לציין שהייתי רץ והליכות 5 פעמים וירדתי לפעמיים שלוש בשנה האחרונה ואולי גם זייפתי באוכל *האם להגדיל מינונים ולכמה לדעתך ? *האם לנסות לשנות כדור ואם כן למה ? אני מודה לך על תשובתך המפורטת ככל שתהיה שוב תודה

התאמת טיפול בסטטין לא נעשית רק על סמך רמת השומנים בדם אלא מותאמת לגיל הנטופל ולגורמי הסכון שלו כמו גם לסיכון שלו לפתח מחלת לב בעשר שנים.בכל מקרה בגדול ממליץ לך לעבר מסימוביל לליפיטור במינון 10 או 20 מ"ג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים