פיענוח מיפוי לב אחרי צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/04/2021 | 19:00 | מאת: ורדה

שלום ד"ר בעלי חודש אחרי צינתור שבו שמו 2 סטנדים אחד בעורק קדמי יורד אמצעי, והשני בעורק ימני מקורב, הצרות של 90% בעורק אמצעי. אחרי הצינתור המשיכו הכאבים בחזה ונשלח למיפוי לב. תוצאות המיפוי: חשד לאיסכמיה קלה בתפוצת עורק דיאגונלי דיסטלי קטן. אוטם קטן בגודלו עם עדות לאיסכמיה שארית קלה בתפוצת עורק מרגינלי. מה אומרת התוצאה ומה הטיפול? בדיקת רופא בעוד חודש. מודאגת מחכה לתשובתך

צריך לראות את סרט הצינתור, מה גודל הענפים ,האם נשארו היצרויות בענפים קטנים.. זה לא תשובה שחור לבן בפורום קרדיולוגיה בגדול לפי תוצאות המיפוי ניתן לחכות לבדיקת הקרדיולוג

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים