פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/04/2021 | 23:58 | מאת: שי

היי דוקטור, בן 30 בריא בדכ עשית כמה הולטרים אקו לב בדיקת מאמץ כולל שיא מאמץ סיטי קורדיאק והכל תקין דופק נמוך ברקע סביב 50-40 במנוחה ואף יורד מ40 2 שאלות 1. לאחר שלא רצתי הרבה זמן עשיתי ריצה קלה ולאחר מכן ההתאוששות חשבתי פלפיטציות נורא מציקות וחזקות תקין? 2. בימים האחרונים שלאחר הריצה יש לי פלפיטציות נורא חזקות שאפילו הערב לאחר כמה פלפיטציות חזקות נהייתי עייף קצת סחרחורת ומין תחושה של כאב/לחץ בלקיחת נשימה עמוקה,האם זה תקין? מעבר ללחץ שהן גורמות זה משפיע עלי גופנית :/

05/04/2021 | 00:09 | מאת: שי

המין לחץ בגרון מרגיש כמו קוצר נשימה ממש ממש חלש

05/04/2021 | 00:20 | מאת: שי

מרגיש כאילו הלב חלש לאחר הפלפיטציות האלו לא יודע בידיוק להסביר את ההרגשה.

אם אתה מרגיש לא טוב ברור שזה לא תקין. השאלה מה אתה מרגיש.צריך לבדק אותך ולעשות רישום אק"ג בזמן שאתה מרגיש פלפיטציות לראות במה מדובר ואז לפי זה להחליט אם צריך ואיך לטפל.

06/04/2021 | 14:23 | מאת: שי

אלו בדיקות היית ממליץ לעשות?

06/04/2021 | 14:28 | מאת: שי

ואיך אפשרי להגיע אליך לביקור במידה ואתה עובד עם קופות החולים/פרטי?

,תיעוד של הפרעת קצב אם לא מצליחים בהולטר ניתן להשתמש ב LOOP או EVENT RECORDER עובד עם מכבי באסותא השלום שאר הקופות במרפאת מכון הלב בשיבא פרטי בתאום טלפוני

11/04/2021 | 22:27 | מאת: שי

קובע תור להולטר 48 שעות ובנתיים זה משהו שמסכן אותי? כי יש לי כאבים ביד ובכתף וגם מידי פעם בחזה לאחר הפלפיטציות.

לא מסכן אותך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים