דקירות מזעריות בחזה מצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/04/2021 | 22:00 | מאת: לירון

שלום, בת 30. במשך יומיים מרגישה לעתים במהלך היום בזמנים והפרשים לא מוגדרים דקירות בחזה מצד שמאל בקצה העליון של השד (יכול להיות הפרש של שעות רבות ויכול להיות שוב אחרי 20 דקות). הן מאוד מזעריות וכמעט לא מורגשות. קרה לי גם לפני 3 שבועות בערך והנחתי שזה אולי שרירי אך עכשיו אני קצת נלחצת. אודה לחוות דעתך אם עליי לפנות לרופא או אכן יכול להיות שרירי (אני חולה ומשתעלת). תודה רבה.

ממש לא נשמע קשור ללב ,לא כאב קרדיאלי ,אין מה להילחץ,הייתי מחכה שיעבר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים