טרופונין גבוה וגם CPK

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/03/2021 | 09:59 | מאת: זוהר

שלום מה הסיבה לטרופונין גבוה וגם CPK גבוה וגם לימפוציטים גבוה ,יש לציין קושי במאמץ ודפיקות לב חזקות , תודה

יש קשר בין טרופונין ו CPK אין שום קשר ללימפוציטים טרופנין עולה כשנגרם נזק לשריר הלב כמו בהתקף לב. גם ה CPK יכל לעלות בזמן ארוע לבבי אבל CPK יכל להיות גם ממקור שריר רגיל וגם ממקור רקמת המח. ללימפוציטים אין קשר לנ"ל.

03/04/2021 | 08:43 | מאת: זוהר

שלום תודה על תשובתך שואלת האם טרופונין ו-cpk גבוהים Akg תקין מעידים שהכל תקין כי AKG תקין ? אחרי 4 שנים זו פעם שניה לפני 4 שנים עשו צינטור והכל תקין והפעם לא צריך צינטור אמר הקרדיולוג למרות שהרגשתי קושי במאמץ כ-3 חודשים לפני שעלו המדדים ובכלל הרגשתי לא טוב , עייפות וחולשה תודה לתשובתך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים