ציפרלקס פעימות מוקדמות ומקטע QT

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/03/2021 | 12:15 | מאת: דני

שלום דוקטור הפסכיאטר שלי נתן לי ציפרלקס10מג+ולוריוון0.50מג עקב הפרעתי חרדה . אני סובל מפעימות מוקדמות מועטות אקו לב תקין הולטר תקין ומאמץ תקין . הבנתי שלציפרלקס יכול לעשות מקטע QT ארוך אני מבולבל וזה מפחיד אותי אשמח להמלצה שלך תודה מראש

אין מניעה מהטיפול שהשברת, אכן יכולה להיות הארכה של מקטע QT באק"ג, כדאי לעשות אק"ג אחרי הכדור הראשון ואם הכל בסדר להמשיך בלי חשש

12/03/2021 | 17:19 | מאת: דני

תודה ואם יש הארכה צריך להפסיק את התרופה? . ואם מפסיקים הQT חוזר למצב הרגיל?

כן וכן.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים