חולשות/עייפות.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/02/2021 | 21:56 | מאת: שי

היי דוקטור בן 30 בריא בדכ ברקע דופק איטי סביב 40-50 במנוחה ולפעמים גם יורד מ40 בוצעו הולטרים אקו במאמץ סיטי קורדיאק והכל תקין. סובל מחולשות שמגיעות בהדרגה לרבע שעה +- ועוברות לאחר מכן, זה קורה בערך פעם בשבוע לפעמים יותר לפעמים פחות. עייפות קיימת הרבה זמן בדיקת מעבדת שינה תקינה. השאלה שלי אם יכול להיות שהעייפות והחולשה נובעים מבעיה חשמלית בלב? פשוט נמאס לי כבר ללכת לביקורים בקופת חולים ויוצא לי פעם בחודש+- לעשות אקג בקופה שיוצא תקין לרב. יש לך משהו להמליץ לי מה לעשות מרגיש כבר אבוד:/

העייפות בהחלט יכולה להיות מדופק נמוך. הוא אבל לא מספיק נמוך כדי להתערב ( קוצב ). צריך לחפש דברים מעבר ללב שגורמים לעייפות כמו תפקוד בלוטת תריס חוסר ויטמינים שעות וצורת שינה ועוד...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים