יתר לחץ דם, מה הבירור?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/02/2021 | 18:02 | מאת: מנשה

שלום רב, רציתי לשאול בן 38 בריא בדרך כלל לא לוקח תרופות. בימים האחרונים אני מודד לחץ דם ולחצי הדם שלי נעים בסביבות 145/94. רציתי לשאול איזה בירורים כדאי לי לעשות. ללכת לקרדיולוג? או הייתה ממליץ על בדיקות מסוימות, כמו בדיקות דם ספציפיות או משהו כזה? והאם בלחץ דם כזה צריך לקחת ישר תרופות להורדת לחץ דם? תודה מראש

הכתובת היא רופא המשפחה לא קרדיולוג. לא אמנה פה את כל הברור שעושים ללחץ דם אבל צריך בגדול בדיקה גופנית אק"ג בדיקות דם ואקו כהתחלה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים