פיענוח cardio r תודה מראש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/02/2021 | 20:55 | מאת: יוסי

שלום דוקטור אני בן 35 אקו לב תקין עשיתי בדיקה בcardio r למשך חודש עקב הרגשה של דקירות רטט והרגשה מוזרה בחזה מצד שמאל למעלה גם במאמץ הקלטי 194 אירועים לפי הגרף שקבלתי היה AV block1. 1% sinus arrhythmia 25% sinus bradycardia 1% sinus tachycardia 43% supraventricular ectopy 2% ventricular ectopy 29% רציתי לדעת האם זה מסוכן ומצריך טיפול כי זה ממש מלחיץ אותי תודה מראש

מסוכן זה לא. לגבי טיפול ההפרעות עצמן לא מצריכות טיפול אבל ישנן הפרעות קצב שמפריעות בתפקוד היום יומי - וכן ניתן לטפל בהן.

21/02/2021 | 09:14 | מאת: יוסי

תודה על התשובה ממה זה נובע האם זה מעיד על משהו יש מצב שזה חרדה?

מעיד ממש לא, אין הפרעת קצב שמעידה על חרדה פרט לדופק מהיר במנוחה.

25/02/2021 | 19:58 | מאת: יוסי

לפי מה שרשמתי לך איזה הפרעת קצב יש לי? . אני מרגיש הרבה פעימות מוקדמות זה מסוכן או שאפשר לנהל אורך חיים רגיל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים