חיסון נגד קורונה האם פוגע בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

16/02/2021 | 08:43 | מאת: אבי

שלום ד"ר לאחרונה שומע לא מעט על אנשים צעירים שמתו מדום לב אחרי החיסון, במיוחד אחרי החיסון השני האם החיסון בעצם גורם ללב לעבוד בטורים גבוהים יותר? אני גם מכיר מישהו באופן אישי ששבוע אחרי החיסון השני מת מדום לב, והוא בן 40, בריא ללא מחלות רקע, עם משקל תקין ,לא מעשן ופרופיל שומנים תקין, ובמשך מספר ימים אמר שאחרי החיסיון הרגיש חולשה, וביום השביעי מת, יכול להיות שיש קשר?

מעולם לא הוכח קשר באלפי חולים בין החיסון ודום לב. ולהגיד ששמעת על לא מעט חולים שמתו מדום לב אחרי חיסון נשמע לי כמו אגדת עם . לא יותר.

21/02/2021 | 09:06 | מאת: אבי

אבל הלב מתאמץ אחרי החיסון? ספורט מיד אחרי החיסון מוצר לעשות?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים