המסתם המיטרלי ודופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/02/2021 | 19:22 | מאת: אביה

שלום ד"ר עשיתי אקו לב עקב דפיקות לב חזקות ובתוצאה היה כתוב: המסתם המיטרלי כיפוף בעלה אחורי דלף קל וכן בדופלר אי ספיקה טריקוספידאלית במידה מינימלית האם התוצאות מעידות על משהו מסוכן או אולי בעיה לבבית? אשמח לתשובתך,תודה רבה

מסוכם בטח לא אבל ישנה דליפה קלה של מסתם שנקרא מיטרלי - ממתא שמחייב מעקב פעם בשנה

07/02/2021 | 14:08 | מאת: אביה

תודה רבה על המענה ד"ר,רציתי בבקשה לשאול דבר נוסף אם אפשר. האם יש מה לעשות כדי למנוע החמרה או לשמור על הקיים? תודה רבה!

אין מה לעשות שישפיע ישירות ע המסתם, רק להיות במעקב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים