פענוח בדיקת ארגומטריה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/01/2021 | 17:44 | מאת: שמעון

שלום ד"ר אני בן 26 בריא ובעל חרדות חשתי בכאב שבא והולך באזור החזה במנוחה אחרי 4 חודשים שלא עשיתי כושר בעקבות פציעה עשיתי בדיקה במאמץ באקג במנוחה רשום 103 (הגעתי קצת לחוץ אם זה משנה) ורשום סינוס,ICRBBB,שינוים בלתי ספציפיים קטעי ST מה זה אומר? אקג במאמץ רשום שינוים בלתי ספציפיים ובסיכום רשם בדיקה שלילית לאיסכמיה ללא הפרעות הקצב במאמץ כושר גופני ירוד תגובה נורמטיבית למאמץ האם הבדיקה תקינה? אציין שעשיתי גם אקו לב ופעמיים אקג במנוחה שיצאו תקין תודה רבה.

הבדיקה תקינה תגובת לחץ הדם תקינה שינויים בלתי ספציפיים כשמם כן הם - בלתי ספציפיים תשפר את הכושר הגופני והכל יהיה בסדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים