בדיקת אקו לב ובדיקת tee

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/01/2021 | 13:36 | מאת: אריאלה

דוקטור דן שלום ברצוני לדעת האם אקו לב שמתבצע בקופות החולים זהה לאקן לב שמתבצע בבתי החולים כגון תל השומר, איכילוב ובלינסון מבחינת טיב הבדיקה, הדיוק בפרטים , וכמו כן תוכל להמליץ ל היכן לעשות את 2 הבדיקות משלושת בתי החולים שציינתי ? אני מודה לך על המענה

אני 39 שנים בתל השומר אז ניתן לנחש על מי אני ממליץ הבדיקה בקופ"ח אמורה להיות בדיוק כמו בבית חולים אלא שבכל זאת יש הבד - כשבקופת חולים עושים הרבה בדיקות בקצת זמן לפעמים זה על חשבון משך ואיכות הבדיקה.לפעמים זה לא ממש חשוב אבל לפעמים כן. והמבין יבין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים