דופק מואץ אחרי מקלחת ......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/01/2021 | 12:53 | מאת: ליאת

בשבועיים האחרונים אני מרגישה בזמן מקלחת על מים חמים דופק מואץ ,, דבר זה לא היה קיים עד לפני שבועיים , האם זה מעיד על משהו לא תקין ?

כן. שהמים כנראה הרבה יותר חמים ממה שהיה לפני שבועיים...

14/01/2021 | 09:22 | מאת: ליאת

אני חושבת שהסיבה היא כשנכנסים למקלחת עם דופק סביר,אז לא מורגשת העליה של הדופק שקצת עולה במצב של אדים וחום ,אך אם נכנסים למקלחת שהדופק כבר מואץ ומהיר מאד , אז מן הסתם העליה הקטנה של הדופק תהיה יותר מורגשת ולזה יתלווה תחושה של חוסר חמצן ודפיקות לב יותר מהירות,.. כנל לגבי הליכה, אם הדופק מואץ באופן תמידי אז סביר להניח שבהליכה אפילו איטית יותר יורגש תחושה של דפיקות לב מהירות וחוסר חמצן והתנשפות ..

יש מצב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים