השוואה בין אקו לב אחד לשני בהפרש של ארבע שנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/11/2020 | 10:33 | מאת: ליאור

לפני כארבע שנים,חדר שמאל בזמן סיסטולה:24 מ"מ,בזמן דיאסטולה:41 מ"מ.אחרי הולטר לב שמצא NSVT אחד של 8 פעימות 156 לדקה,עשיתי עוד אקו אחד:חדר שמאל,31 מ"מ סיסטולה,45 מ"מ דיאסטולה.נזילה פריקארדיאלית מינימלית.ה-EF היה בראשון 65%,ובאקו השני:60%.וכאן הדאגה שלי:העלייה ברוחב חדר שמאל.האם זה מרמז על פגיעה בתפקוד הלב או החדר?אני צריך לחזור לקרדיולוג,אבל הייתי מעוניין לשמוע גם חוות-דעת כאן.תודה רבה.

בשתי הבדיקות החדר השמאלי בגודל ובתפקוד תקינים. אין סיבה לדאגה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים