תוצאת אקו לב שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/05/2020 | 13:10 | מאת: רובי

שלום דוקטור בן 34 בריא ביצעתי אקו לב עקב קשיי נשימה משמעותיים בעיקר לאחר מאמץ אך גם לא לאחר מאמץ וגם במצבים של לאחר אכילה תוצאה זו מוזרה לי אודה לך אם תגיד לי אם יש צורך בהמשך בירור או מעקב, התוצאה החריגה: אי ספיקה אאורטלית קלה ביותר אי ספיקה מיטרלית קלה ביותר אי ספיקה טריקוספידלית קלה שאר הדברים תקינים מעוניין לחזור לספורט אך מתקשה

יכול לחזור לספורט אי ספיקה קלה ביותר של המסתמים המיטרלי והאאורטלי כמו גם אי ספיקה קלה של המסתם הטריקוספידלי - הם חסרי משמעות בגדול.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים