קצב לב מהיר מאוד שקורה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/05/2020 | 21:31 | מאת: אפי

שלום אני בודק תדופק לב שלי במנוחה ובהרבה מצבים הוא 90 ויותר למשך שעות לרוב 90 ומשהו לעיתים רחוקות גם עובר ת 100 עד 120 במנוחה עשיתי בדיקות בחודשים האחרונים הולטר לב אקו דופלר אקו במאמץ אק"ג שיצאו תקינות גם בבדיקות הדופק היה מהיר והיה סינוס טכיקרדיה הקצב לב הממוצע שלי הוא 75-80 האם המצב בעייתי מה ניתן לעשות צריך לעשות משהו לדעתך ?

אם כל הבדיקות תקינות לא צריך לעשות כלום אם הדופק המהיר מפריע מאד ניתן לטפל בו בכדור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים