מצב של חרדה שיכול להחמיר פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/05/2020 | 07:25 | מאת: גלי

היי דוקטור אני בת 45 ויש לי מידי פעם פעימות מוקדמות אני יכולה לפעמים לא להרגיש אותם במשך שבועות ולפעמים כל יומיים להרגיש פעימה שתיים בערך. לפני כמה שנים עברתי בדיקות והכל נמצא תקין. בשנה וחודשיים האחרונות עברתי תקופה של חרדות הפעימות לא החריפו לי אבל אני חוששת שמצב של חרדה עלול לגרום להם להפוך לפירפור חדרים/פרוזדורים ? האים זה אפשרי אני צריכה ממך כמה מילות הרגעה . תודה

אז קחי כמה מילות הרגעה ממני פעימות מוקדמות אכן קשורות לחרדה ומוחמרות בסטרס וחרדה פעימות מוקדמות לא הופכות לפרפור חדרין ונדיר מאד גם לא לפרפור פרוזדורים אז הכל בסדר ואין סיבה לחרדה

17/05/2020 | 14:27 | מאת: גלי

תודה ד"ר . פשוט אין עליך ! מעריכה מאוד !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים