קפיצות בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/04/2020 | 19:21 | מאת: אלי

יש לי כמו התכווצויות כאלה בחזה תחתון בצד שמאל. חשוב להדגיש שאני מתאמן תקופה גדולה אבל אף פעם לא היה לי מקרה כזה. נתתי לגוף מנוחה של כמה ימים אבל זה לא עובר . מורגש יותר בשכיבה . אני לא יודע אם לקרוא לזה התכווצות כי אני לא רואה שריר זז או משהו כזה. אני מרגיש כמו רעידות וקפיצות כאלה .

שאלתך ? נשמע כמו התכווצות שריר

21/04/2020 | 15:38 | מאת: אלי

הבעיה שאני לא רואה שריר קופץ או משהו כמו בהתכווצות שריר . התחושה זה כמו התכווצות אח זה מרגיש כמו רטט כזה וזה באיזור הלב ואני מחפש שזה חמור

לא נשמע קשור ללב גם אם זה בבית החזה משמאל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים