עייפות, קצב לב ורמת סטורציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/04/2020 | 16:53 | מאת: אריק

שלום ד"ר. בשבועיים האחרונים אני עייף מאוד וגם מתעייף מהר אחרי מאמץ קל. הדופק שלי במנוחה נע בין 48 ל 60 ואני ממש לא ספורטאי... בנוסף, לטלפון הנייד שלי יש חיישן שמודד רמת סטורציה. רוב הפעמים המדד הוא 94-95 אחוז. האם ישנה בעיה לדעתך? מה כדאי לבדוק אם כן? תודה.

לא הייתי סומך על מד סטורציה בטלפון עם כל הכבוד ועם זאת עצם התנות שוות בדיקה . זה יכול להיות כשר ירוד אבל גם בעיה אמיתית שיכולה להיות קשורה גם ללב . הערה כללית לכולם - אם אתה לא כותב גיל ורקע כמו גורמי סכון התשובה שתקבל תהיה מן הסתם מאד כללית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים