א.ק.ג לא תקין הזמנה לקרדיולוג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/02/2020 | 17:05 | מאת: גילה

שלום רב. בת 37 בריאה. כרגע בהריון שבוע 16. עקב שיעול כרוני מעל חודשיים, צרבות והרגשת מחנק בערב, הופניתי למוקד לבדיקה כללית וא.ק.ג. התקשרו אלי מהמוקד שיש חריגה בבדיקה ועליי להגיע לקרדיולוג. מאוד לחוצה, אשמח לקצת אינפורמציה. מצ"ב הא.ק.ג נ.ב לא קיימת במערכת בדיקה מהעבר כנראה אף פעם לא עשיתי כך שאין מקור להשוואה.

האק"ג לא אק"ג רגיל, יש אפשרות שעשו טעות בחיבורי האק"ג ( החליפו ידיים , ימין עם שמאל, או רגליים ) ,אבל אם חיברו נכון האק"ג מראה שמקור הקצב איננו ממקור רגיל אלא במקום אחר בלב,לא משמהו בעייתי ובטח שלא מפריע להריון

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים