חרדות פחדים ולחצים מנושאי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/02/2020 | 21:33 | מאת: מישל מגנסקי

אני בחורה צעירה תכף בת 24 ובריאה בדרך כלל, אורח החיים שלי הוא מאוד בריא אבל אני אדם מאוד מאוד לחוץ . אני חשה כאבי חזה ודופק מהיר כמעט כל יום אבל עשיתי אקו לב ולופ רקורדר, הולטר 48 שעות והכל יצא תקין. האם יש סיכוי שמשהו יקרה לי בלב בעודי צעירה? אם נניח יהיה אירוע שיגרום לי להתקף חרדה .

12/02/2020 | 19:45 | מאת: ימית

עצה שלי מניסיון אני בת 40 ובדיוק כמוך כל החיים שלי עושה בדיקות של הולטרים ואקו לב והכל תקין ועדיין בפחדים, לכי לבלות תעשי חיים ואל תחשבי על זה כי זה ממש שטויות ולא שווה את זה! רק בריאות

13/02/2020 | 07:46 | מאת: מישל

את גם מרגישה דופק מהיר ולחצים בחזה ?כמה שנים זה אצלך? והכל יצא תקין נכון? אני כל הזמן מפחדת שיקרה לי משהו בלב וזה לא עוזב אותי לא משנה כמה אני מנסה לשכוח מזה.

סיכוי קלוש ביותר טפלי בחרדה והכל יסתדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים