פענוח של אקו לב רגיל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/02/2020 | 17:15 | מאת: יפית

שלום ד"ר בבדיקת מעקב עקב פעימות מוקדמות יצא לי באקו לב דליפב מינימלית במסתם המיטראלית והפולמונלית, יש לי מספר שאלות ואשמח שתענה לי עליהם גם באקו קודמים יצא לי אי ספיקה מיטרלית מינימלית 1. האם מדובר באותו מונח? אי ספיקה ודליפה זה אותו דבר? 2. האם זה מסוכן? 3. האם יש קשר לפעימות המוקדמות? 4. האם זה יחמיר או ישאר אותו דבר , יש לציין שהממצא התגלה לפני 18 שנה ונשאר אותו דבר? 5. בבדיקה קודמת הייתה אי ספיקה , טריקוספידלית, פולמונלית, ומיטרלית, והפעם היה רק ב 2 מסתמים , האם זה בגלל שהפסקתי לעשן אז מסתם אחד תקין? אשמח שתעשה לי סדר בראש, המון תודה לך

1.אותו מונח 2.לא מסוכן 3.אין קשר 4.כנראה ישאר אותו דבר 5.לא קשור לעישון אבל טוב שהפסקת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים