קצב לב מהיר שקורה מידי פעם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/01/2020 | 19:34 | מאת: פיני

שלום קורה לא הרבה שיש לי פתאום קצב לב מהיר של מעל מאה פעימות בדקה ועד מאה ועשרים ויותר לפני מספר חודשים עשיתי המון בדיקות לב שיצאו תקינות מה עוד שבחודש האחרון חזרתי לפעילות אירובית ריצה אחרי מספר חודשים של הפסקה אני רץ שנים שידוע שזה טוב מדוע מידי פעם קצב הלב שלי פועם מעל מאה ויותר בדקתי ואני ממש חש את זה מה מקור הבעיה לדעתך ?

אינני יודע.צריך לבצע רישום של הדופק המהיר כשהוא קורה ורק כך ניתן להתייחס למה שאתה שואל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים