קוצר נשימה בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/01/2020 | 08:46 | מאת: אקו לב

שלום ד"ר בן 32 בגלל בעיות של קוצר נשימה שלחתי לך מקודם תוצאות של בדיקת אקו וכנראה הקובץ לא עלה אני מצרף הבדיקה האם תשובת האקו תקינה בדיקת אקו לב LEFT VENTRICLE Ao:2.9 La diameter:3.4 IVs:0.7 LVd:4.8 PW:0.8 LVs:2.7 EF:64% E/E -8{0.8 <}-1.1 E/A ratio Mild mr,NO SIGNIF MVP NO SIGN'S OF RHEUMARIC MV AORTIC VALVE AV pg 6mm/hg TRICUSPIDE VALVE TRpg 18 mm/hg TAPsi 1.8 Estimated Spap:23 לסיכום: Normal GLOBAL SYSTOLIC LV CONTRACTILITY NORMAL SIZE OF CARDIAC CHAMBERS MILD MITRAL REGURGITATION NORMAL DIASTOLIC FILLING NORMAL ESTIMATED PULMONARY ARTERY PRESSURE NO PERICARDIAL EFFUSION

תקינה

27/01/2020 | 20:08 | מאת: אקו לב

תודה ד"ר אני מבין מהתשובה שלך לא צריך לעשות ניתוח במסתם המיטרלי לפי תשובת הבדיקה

ממש לא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים