Acps פעימות מוקדמות,,,,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/01/2020 | 13:27 | מאת: ימית

שלום אני סובלת מפעילות מוקדמות שנתיים כמעט , לפעמים יש לי 4 ביום לפעמים יותר ולפעמים בכלל לא! הייתי אצל רופא קרדיולוג כמה פעמים ואמר לי שזה באמת כלום וזה תופעה פיזיולוגית של הגוף ביצעתי אקו לב גם במאמץ ואין ספור אקג והכל כמובן תקין, שאלתי היא האם מתי שהוא במשך השנים התופעה הזו יכולה להחליש את הלב , ולגרום למחלת לב כתוצאה מזה? יש לי פחד מדום לב, אני בת 39 ובחורה בריאה

פעימות מוקדמות בלב בריא לא גורמות לדום לב וגם לא מחלישות את הלב .

19/01/2020 | 15:18 | מאת: ימית

איך יודעים שהלב בריא? היו רואים זאת בבדיקות שעשיתי?

את אמרת שעשית בדיקות ( אקו,מאמץ) והן היו תקינות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים