הרגשה של דופק קופץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/12/2019 | 11:10 | מאת: אנה

שלום רב,אני בת 33 בריאה בדרך כלל,יש לי 3 ילדים..בהריון הראשון הרגשתי מין קפיצות כאלה בחזה הרגשה מפחידה ומוזרה..עשיתי אז בזמנו אולטר 24 שעות ונימצאו מספר הפרעות אך הרופא הקרדיולוג אמר שזה תקין..גם עכשיו לפעמים אני מרגישה דקירות כאלה בלב וגם קפיצות מו דופק כזה חזק שקופץ לי החזה..מאתמול אני מרגישה את הקפיצות האלה כל כמה דקות ממש נילחצת מזה האם זה לא מסוכן?האם כדאי לעשות בירור נוסף?האם זה ניחשב כפעימה מוקדמת? לפני שנה עשיתי אקו לב ו מצאו אי ספיקה מינימלית מיטרלית ועוד אי ספיקה לא זוכרת את שמה מיזערית דבר שלא מצאו אצלי בעבר באקו לב..האם זה יכול להתפתח למשהו יותר חמור? ברצוני לציין שמרגישה כל הזמן עייפה יש לי סחרחורת לעיתים קרובות הבדיקות דם יצאו תקינות..אולי זה קשור לבעוה בלב אשמח לתשובה תודה רבה

כנראה שיש לך פעימות מוקדמות שמלחיצות אותך מעבר למידה, אם הבדיקות תקינות ומה שכתבת אכן סה"כ תקין אז אין מקום לא לברור ולא לטיפול. תמשיכי לטפל בשלושת הילדים ואם צריך גם בבעל.

12/12/2019 | 06:51 | מאת: אנה

השאלה שלי ממה נובע הפעימות המוקדמות?זה לא מסוכן? כבר שבוע שאני מרגישה כל כמה דקות דופק קופץ כזה בלב..האם יש צורך לחזור לעשות אקו לב?(עשיתי לפני שנה והיה תקין) תודה רבכ

אין צורך לחזור על האקו, פעימות מוקדמות נובעות הרבה פעמים מסטרס, והרבה פעמים חולפות כמו שהגיעו. זה בפרוש לא משהו מסוכן

20/12/2019 | 16:27 | מאת: אנה

תודה רבה ד"ר..ויש לי עוד שאלה מאתמול אני מרגישה הרגשה מוזרה כאלו הלב שלי לא פועם כשנוגע בדופק ביד מרגישה אותו וגם מרגישה קושי נשימה...אני כל הזמן על הרגלים לא נחה גם בלילה מתעוררת בגלל הילדה הקטנה וכל הזמן מרגישה עייפה והרגשה כזאת כמו לפני התעלפות..נהיתי ממש חרדתית בזמן אחרון ..מה הסיבה להרגשה כזאת שמריגשה כאילו הלב לא פועם?ממש מפחיד תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים