פיענוח בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/11/2019 | 12:34 | מאת: נתי

היי שלום, שמי נתי , יצרתי פה נושא לפני מספר ימים של פיענוח אקו לב. אני בן 24 וביצעתי אקו לב למשך 24 שעות עקב מחלת פברי, מבצע מעקב כל שנה. התוצאות הם: משך הבדיקה 22:04 שעות. קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי 35 קצב לב מקסימלי 123 ממוצע 69 הפרעות קצב חדריות - PVC'S - 64 הפרעות קצב על- חדריות - PAC'S - 1322 1 זוג עליותי הפרעות הולכה - לא שינויי ST-לא הערות: לא ידוע על תלונות בזמן הבדיקה. האם זה תקין בבקשה ? כמו כן אשמח לדעת מה זה 1 זוג עליותי. תודה.

הבדיקה היא הולטר ל 24 שעות ולא אקו כמובן יש דופק נמוך - 35 , אם זה בעירנות זה בעייתי אם בשינה - סביר. יש פעימות לב מוקדמות כולל זוד פעימות מוקדמות ממקור העליות.אם תפקוד הלב תקין באקו לפעימות המוקדמות אין כרגע משמעות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים