מיפוי לב במאמץ מה הרעיון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/10/2019 | 10:21 | מאת: איציק

שלום בן 64 לפני כ4 חודשים עקב תלונה של כאב קטן בחזה אושפזתי ל24 שעות שבמהלכן עשו לי את כול הבדיקות כולל מיפוי לב במאמץ עם טיליום יצאתי עם דיאגנוזה שהכל מצוין לפני כשבוע וזאת לאחר 4 חודשים מהבדיקה מיפוי עברתי אירוע קשה עם אוטם של 100% בעורק ה lad ו90% בעורק ה rca אז חא מובן לי מה אמינות הבדיקות האלה אבקש הסבר. נ.ב יש מצב שלאחר ההתקף לב שעברתי הסוכר עלה לי מ90 שהיה לי כל הזמן ל 145 כרגע ויש מצב שהוא יחזור לערכים שהיו לי ??? תודה

למיפוי אין דיוק של 100% ועדיין מוזר שהמיפוי היה תקין עם כאלו ממצאים בעורקים. יש מצב שהסוכר ירד בעתיד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים