תרופות לב תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/10/2019 | 01:44 | מאת: מאור

שלום ממה שאני מבין מכאן ובכללי שקלונקס 0.5 בסדר אם הלב, אני נוטל תכדורים האלו 3-4 פעמים בשבוע אפילו פחות בעבר הייתי נוטל כול יום. שאלתי אליך כי זה גם מה שרשום בעלון לצרכן של התרופה האם התרופה יכולה לעשות לגרום לתחושות מסויימות בלב ? כמו קצב לב מהיר ? תחושת אי נוחות בחזה גודש ? או דברים בסגנון הזה ? כי זה מה שאני מרגיש... יכול ליהות תופעות לוואי לכדור הזה באיזור החזה ?

תנסה להפסיק את התרופה ואם התופעות נעלמות - מן הסתם הן קשורות לתרופה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים