בדיקות לב למינהם שיש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/10/2019 | 01:34 | מאת: ירון

שלום דוקטור אני בן 33 אם עשיתי אקו במאמץ,אקו במנוחה,אק"ג רגיל,הולטר שהיו תקינים. יש צורך בבדיקות כגון סיטי או אמ ארי איי לב ? כי כלל האוכלוסיה שמקבלת בדיקות כולל אני זה לרוב ממה שאני יודע הבדיקות שציינתי שעשיתי. מה ההבדל בכלל בין סיטי ואמ אר איי לב לאקו במאמץ אקו במנוחה ? זה בכלל נותן אינפורמציה ללב האקו ואקו מאמץ והולטר בניגוד נניח לסיטי ואמ אר איי ? סיטי אמ אר איי לא כדאי לעשות אותם ?

אפשר לעשות את כל הבדיקות בעולם אבל צריך להתחיל מהבדיקות הבסיסיות ולהתקדם לפי הסימפטומים או לפי מה שרוצים לקבל מבדיקה. ה CT וה MRI מדגימים בצורה ישירה את עורקי הלב למשל בעוד בדיקות המאמץ כמו אקו נותנות אינפורמציה עקיפה על מצב העורקים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים